تاثیر نوع دندانه و عوامل فیزیکی بر تخریب برخی از رنگینه های طبیعی در منسوجات ابریشمی صفویه 52 ص

تاثیر نوع دندانه و عوامل فیزیکی بر تخریب برخی از رنگینه های طبیعی در منسوجات ابریشمی صفویه 52 ص

فرمت فایل: ورد - Word   کتاب سبز - قابل ویرایش )    تعداد صفحه : 48. تاثیر نوع دندانه و عوامل فیزیکی بر تخریب برخی از رنگینه های طبیعی در منسوجات ابریشمی صفویه. کارشناسی ارشد مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی. دانشکده مرمت. استاد راهنما: عابد اصفهانی، عباس. شهریور 1378، 147ص. عکس، دیاگرام، جداول، کتابنامه. چکیده: نساجی به عنوان هنر وهم به عنوان صنعت در شکل گیری و بسط تمدن ایران نقش بسزایی داشته است که اوج این شکوفایی در دوران ساسانیان و صفویه...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد